Over ons

Om te beginnen vinden wij het belangrijk dat je het tijdens de lessen naar je zin hebt. Ervaring leert dat je daardoor sneller en met plezier door de lesstof gaat. Tijdens de gehele opleiding heb je dezelfde instructeur. Zo leer je elkaar goed kennen en dat werkt beter. Ook rijd je vanaf het begin tot het eind in dezelfde auto, een Volkswagen Golf. In onze lesauto’s wordt niet gerookt.

Leren autorijden is voor iedereen anders en daarom hebben wij de mogelijkheid om de les aan te passen aan de individuele behoefte van onze klant. Tijdens elke rijles vul je samen met de instructeur je persoonlijke instructie kaart in. Zo blijf je precies op de hoogte van de vorderingen van je rij-opleiding. En zo kan leren autorijden ook nog eens hartstikke leuk zijn!

Bij ons hoef je geen andere leerlingen op te halen of thuis te brengen. Zo wordt de volledige lestijd benut en duurt een lesuur de volle 60 minuten en dat betekent dus 60 minuten aandacht voor jouw les! Om zoveel mogelijk rendement uit je opleiding te halen, is het ook mogelijk om in blokken van anderhalf uur of twee uur te rijden. Wil je sneller door de lesstof, dan zijn twee lessen per week ook mogelijk, afhankelijk van jouw wensen en onze agenda. Bespreek dat gewoon met ons als je je inschrijft.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website, die op de meeste vragen een antwoord heeft. Wil je liever persoonlijk contact met ons, of wil je een afspraak, bel ons dan.

CONTACT

Rijschool Niemeijer
Vesselkampen 2
9463 MD Eext

Tel: 0592-265366

info@rijschoolniemeijer.nl
www.rijschoolniemeijer.nl

Privacy Policy

WERKGEBIED

Rijschool Niemeijer heeft leerlingen (gehad) in o.a. Anderen, Anloo, Annen, Borger, Buinen, Drouwen, Drouwenerveen, Drouwenermond, De Groeve, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasteren, Grolloo, Gieten, Gieterveen, Rolde, Spijkerboor, Stadskanaal, Westdorp, Zuidlaren.

LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA